Thursday, November 13, 2014

Teh tarik place


Hello. blog dah berhabuk ler, meh la kita update sikit yang penting makan dan makan :P
Alhamduliiah usia perkahwinan dah masuk 2 tahun. happy anni hubby! :)


malam tu lepak teh tarik place je, ko mampu anni makan roti canai je haha.. janji kenyang pastu depan mata ade suami ngn anak memang bahagia. nak cite ni sedap gila okay roti canai kat sini, kuahnya sedap pekat pastu makan time hujan...terboik...harga mahal skit sekeping rm2.50.


jemput makan



with papa


ni budak sangatlah susah nak ajak bergambar lately ni sobsob lasak kemain tau. gerammmm

tak sabar bulan 12 :)