Tuesday, December 16, 2014

short vacation :)

Langkawi aku datang lagi kali ni datang bersama keluarga kecilku, last pergi dengan kawan baikku izan, holiday kali ni lagi berdouble double seronok sebab pergi dengan suami dengan anak daraku. walaupun pergi langkawi je tetap happy haha


flight pukul 11.15 pagi tapi aku macam gelabah je takut tertinggal flight sebab boleh pulak stroller tertinggal dalam kereta, patah balik pergi ambil nasib tak jauh lagi. thanks kepada kawan yang menghantar kami. 

Aku ade sedikit cuak ye nak naik kapal terbang sebab ada anak kecik macam macam perasaan keluar, takut anak aku tak selesa atas tu kang melalak kang macamna haha. so nak bagi dia duk diam kita download siap siap cite upin ipin. tula kartun kegemaran dia. upin ipin dengan lagu let it go haha...

my baby girl yang cantik, ish sangkaan ku tepat sekali dalam flight boleh pulak dia meragam haha bingung mak bapak ko nak. takpela ni pengalaman. Aku rasa dia tak biasa dengan tekanan udara kan. tips untuk bawak anak naik flight korang gugel je k bersepah je. 

 Menaiki MH1438. masa ni rasa sebak mengenangkan mh370 dan mh17. :(

yeeey dah sampai langkawi. nak habaq kat hang sana kemain panaih ye, terbakar kulit aku ngn manda pedih. huhu. tapi berangin angin. 



kami duduk seaview hotel kat pekan kuah. ni last choice ye hehe. sebab  hotel yang kami nak full booked:((((( tapi takpelah hotel ni pon cantik jugak.premium deluxe room stay kat sini 4 hari 3 malam .. bilik dah tiptop tang breakfast alahai kesian tau tak sedap langsung, hari hari yang sama tak pedas pulak tu, sedih aku yang kuat pedas ni. hehe..tolong tingkat mutu makanan anda ye hotel.

 amanda bz dengan pinpin dia.

laksa area jeti. sedap sangat...makanan kat sini mahal jugak eh. hewhew...

To be continued