Thursday, April 23, 2015

happy birthday sayang :)

Assalamualaikum.

happy birthday untuk husbandku yang tersayang, semoga panjang umur murah rezeki.
Malam tadi baru ada masa free nak celebrate birthday dia, al maklumlah dia tu busy mengalahkan menteri haha :P

destinasi ke ioi mall putrajaya. jalan jalan nampak kedai makan new york steak. yang penting halal 

 with my amanda, kesian dia tak berapa sehat thanks sayang teman mama papa keluar jalan.


steak kegemaran suami.

spagheti. tak berapa nak kena dengan tekak aku. :(


iols tak pandai nak buat suprise ni, letak hadiah dalam bonet kete pastu konon konon suruh dia ambilkan barang iols haha.....

hope u like it :) 

happy birthday darling..



4 comments:

izzatul azma mohd asri said...

happy besday anan ;D pandai wife kamu buat surprise hehee

C i k R e n e x said...

Happy birthday utk husband sis. :)

yoorin melacolea said...

huhu,..suka dia tu sengih je.. hehehe..

Hayati M Y said...

Kak zumiee!
Aah dl delete insta ngn fb lama.
Ada masalah kehidupan dl. Skrg alhamdulillah.. tp bety buat fb baru da. Anwar hayati. Nnti kak zue add la tau.