Wednesday, November 18, 2015

short vacation


Kali ni plan nak pergi holiday dekat dekat je. kemana kita pulak kali ni? ke PRIMALAND PORT DICKSON pergi 2 hari 1 malam je hehe.. sebab apa pergi sini sebab ade theme park so dapatla happykan anak kan tapi aku rasa mak bapak yang terlebih happy haha


kami pergi 14 hbulan hari sabtu check in pukul 2 lebih macam tu. Ni la rupa theme park dia janganlah nak expect macam kat sunway gambang ke ape hehe. Dulu nama hotel ni tiara beach resort sekarang dah tukar nama. Masuk sini RM40.00 tapi kami amik pakej sekali bilik lah takdela rasa mahal boleh gitu? 

hari pertama tu kitorang turun mandi lambat dalam pukul 5 sebab nak mandi kol 3 panas betul kang hitam pulak. huhu


ni pagi ahad turun awal nak mandi memang best betullah, anak aku tu la happy je dapat air masa kecik tak berani cengeng je nampak air haha. 





eh ni nak mandi ke nak tidur haha.. 
walaupun cuti kejap je tapi happylah, lepas ni ada rezeki lain nak pergi gambanglah insyaallah.


okla jumpa lagi di next entry..

6 comments:

Rina Ellisa said...

berapa 1mlm awak kt situ? :)

pssstt : update entry lagi plzzz :p

nanonano said...

mcm besttt je, bsr gler eh kolam dia.

Zumie said...

rina elisa:

saya pergi 2 hari 1 malam je. rm218 campur tiket theme park :)

izzatul azma mohd asri said...

Bestnyaa, Kasih pun nak ikut !!

E'in said...

e'in tgh cari hotel kat pd.. nak pegi hujung bln nie.. best tak kat sini?

Zumie said...

ein

not bad. sesuai untuk anak anak