Thursday, January 29, 2015

nasi oh nasi




Sedap giler! hehe lama tak makan nasi kandaq, takdela lama bertahun tahun :) sebenarnya mungkin lapar nasi kot. Al maklumlah diet katanya haha..

Alhamdulillah rezeki bos belanja. happy lunch everybody :)

Friday, January 16, 2015

cable car

hai.
second time naik cable car, still gayat lagi kemain tutup mata taknak tengok haha malu je dengan anak aku tu, dia relax je. good girl sayang.

kesian budak tu pagi pagi dah keluar nak naik cable car sekali pukul 12.30 baru dapat naik. grrr


subhanAllah terpegun sangat tengok ciptaan Allah punya sejuk kat atas ni.

my daughter yang berani :)



happy face :)
masa turun pun tak berani nak pandang bawah takut :(


Lepas ni kalau datang langkawi memang akan naik lagi cable car hehe..walaupun gayat tapi syok kot..

harga tiket:

Adult :RM30
children (2-12) :RM20.00