Tuesday, February 10, 2015

zoo negara with my love

Lama tak jejak zoo negara, mahal jugak tiket sekarang ni oi dewasa Rm30 budak bawah 3 tahun free je, semuanya mahal zaman sekarang ni sesak dado den ha. haha..

 hai zoo negara long time no see 

awak pandang ape tu hehe. bukan main amanda suka datang zoo ni nampak happy sangat muka dia, walaupun dia tak reti cakap tapi riak muka dah  tunjuk seronok. :) 


mak dia pon seronok jugak haha, tapi paling seronok bapak dia lah sebab memang dia suka pergi tempat macam ni.

Anak papa sangat tau.
ikan ni cantik kan, tapi tak tahu ikan apa, upload gambar ni sebab gambar ikan ni cantik haha.

sebab malas nak jalan kitorang naik trem sorang RM5.00 duit lagi! huh..


cuaca sangat panas terik tapi bila masuk kat area safari ni angin kuat sangat.


hai awak. comel je zirafah ni. tapi kesian pulak tengok zirafah ni asyik jalan ke depan pastu patah balik macam murung je tengok dorang haha


ni binatang ape ye, lupa pulak. tidur pon comel. tak


model botol air hehe
okay tu je cerita untuk zoo negara bersama amanda. Harap awak happy sayang. ilove you !