Friday, September 11, 2015

cuti cuti di cherating

Hello!

Percutian 3 hari 2 malam kt cherating. kali ni bawak besday girl jalan sempena besday dia. Ada rezeki kita bawak dia jalan jalan la ye, 3 jam lebeh perjalanan akhirnya sampai juga kat cherating.


our room view. Suria cherating beach resort. cantik sangat tempat ni aku amik terrace garden view senang je nak lompat dalam swimming pool.Harga satu malam rm258.


sangat mendamaikan jiwa lepak sini pasir cantik halus, angin kuat gila.. suka sangat lah tapi sayang cannot mandi sebab sini kawasan bahaya.


my princess besday girl cik airis amanda kita, happy besday yang ke 2 tahun sayang. hope cik manda kita happy dapat jalan jalan sampai sini ye hihi. tapi memang dialah yang paling happy. Dulu masa kecik taknak mandi swimming pool sebab takut sekarang memang taklah, dia nak lepas tangan macam dah besar je ye, suka sangat mandi swimming pool. part nak ajak naik memang buat drama swasta haha. biasalah tu namanya anak kikiki...




Dinner kitorang makan dekat warung awang ikan bakar, ramai cakap makan kat sini sedap. memang sedap pun dah lah murah sangat sangat. sotong sedap ikan sedap sayur sedap semua lah sedap. u guys kena try kalau datang cherating.


hari kedua stay kat chalet payungguest, sebab hotel penuh dapat stay semalam je, takpe ai okay jeee..


ni budak sangatlah sporting haha thanks sayang tak meragam stay kat sini.


sebelum balik kitorang singgah minum kat kedai kopi haipeng. jauh gakla nak pergi, guna waze je mesti sampai:)

Aku tengok kat google cakap kopi ni terbaik, sebagai pengtegar kopi memang sedap pon. terbaik!


Ni lagi satu sedap gilo, namanya roti kahwin sebab dah kenyang makan satu je sebelum tu dah melantak roti bakar pisang haha. Lepas makan terus gerak balik.