Wednesday, December 23, 2015

Ayam penyet


Assalamualaikum...

Al kisah teringin nak makan ayam penyet wong solo. Nak makan secara tamak haha so jadilah nasi ayam penyet ala ala wong solo. serius sedap sangat matila puji masakan sendiri.

resepi google je, kalau korang teringin gak nak buat sila lah rajin menggoogle eh ...


Alhamdulillah kenyang sampai perut ketat..hehe

Till then :)

Wednesday, December 16, 2015

Laman Grill :)

Assalamualaikum

Alhamdulillah masih bernyawa di bumi Allah ini. Terima kasih YA Allah memberi rezeki pada kami sekeluarga. Meh meh nak cerita sikit pasal jalan jalan cari makan hehe. Dah lama nak cuba makan dekat laman grill ni. kalau tak silap restoran ni milik cheff zubir mastercheff. Wah restoran ni cantik! lampu malap malap je sesuai lah korang nak candle light dinner dengan yang tersayang.


sementara food sampai mak dengan anak selfie kejap haha tengok lah budak tu kemain senyum dia.

spagheti carbonara kongsi dengan amanda. sedap sangat tak muak langsung. 

ni husband punya. sedap sangat

desert ni untuk budak kecik tu sebenarnya tapi takde nya dia nak makan kuis kuis je, ini pon sedap gak

nyumnyum


total makan semua RM115 bagi aku mahal lah tapi berbaloi dengan kesedapan dia. kalau ade duit lebih bolehla makan lagi haha...

jumpa lagi di next entry bye :)